28/6-4/7

Torsdag er det skønt vejr, så vi tager i Kongens Have og ser Marionet Teater med Anton. Jeg har set stykket før, men det er stadig rigtig sjovt. Fredag henter mor os lidt tidligt i børnehaven. Vi er plaskvåde allesammen, fordi det har regnet, så vi får nyt tøj på, får sagt farvel til dem alle for nu er det ferietid. Bagefter kører vi ud og ser koncert med Rosa fra Rouladegade og så et lille smut i Zoo. Nu er det holdt op med at regne og vejret er fantastisk. Lørdag afleverer vi far i lufthavnen, han skal til USA i en uge. Så kører vi i sommrhus, hvor fam Spatzek kommer op. Vi har en pragtfuld lørdag med skumfiduser, børne aftenbadning på stranden og i haven. Og søndag tager vi i sommerland, hvor Vibse og Sigrid også kommer. Da vi har været der hele dagen, kører vi op til farmor og Christian, hvor vi skal holde ferie frem til onsdag. Vi er bare nogle kartofler med verdens bedste farmor og Christian.