21-27/6

Onsdag henter farmor os i børnehaven og så drager vi mod Frederikssund, hvor vi skal være på ferie hos farmor. Det er så hyggeligt, vi bader, leger i haven og får masser af kram og knus. Fredag henter mor os, og vi tager i sommerhus, hvor moster Lena og Amalie, Lauritz og KOnrad også kommer op. Det er så hyggeligt, og vi leger hele aftenen troldekamp, spiser fredagsslik, ser på mårfælden, hilser på Sigurd (naboens hund). Lørdag kører Spatzekerne hjem og vi får besøg af Vibse, Sigrid og Henrik. Vi skal i sommerland, men det regner helt vildt. Heldigvis bliver det pragtfuldt vejr ved 17 tiden og så tager vi i sommerland og holder Sankt Hans. Der er bål, solskin, is og masser af sjove ture med Henrik. Jeg er helt pjattet med Henrik og lægger mit hoved på hans mave og putter mig ind til ham. Søndag kører vi til København, hvor far kommer hjem fra SVendborg. Jeg får en fin Ninjago ting. Dejlig tat have far hjemme igen. Mandag er mor og jeg hjemme med Thea, da vi skal til læge og lyttes på pga vores hosteri. Heldigvis kan lægen ikke høre noget på lungerne, men vi hoster stadigvæk.