3-9/5

Fredag er det dejlig fridag, og vi skal til fest!! Fars fætter Toke holder konfirmation i en rigtig dejlig børnehave med tre seje legepladser med rutchebaner, god grillbøf og søde børn, som jeg kan lege med. Og så er der chokoladefontæne, jordbær, kager og masser af slik. Der er også en gigantisk Nutella. Den er godt nok spændende, og jeg tager den op til øret og siger for sjov: “Jeg kan høre havet!” Sikken fest. Efter festen kører vi i sommerhuset, hvor vi hygger i weekenden i det dejlige vejr. Jeg hjælper mor med at plukke rabarber og klippe stilkene af dem. Og med at plante. Det er så hyggeligt. Vi griller også mad, og det kan jeg bare godt lide – masser af pølser og brød. Søndag kører vi ned til farfar, hvor jeg hygger mig og leger med Thea, og vi får en masse is. Umna. I de næste par hverdage er vejret fortsat skønt og dejligt, så vi får næsten is hver eftermidag. Det er i orden med mig.